Tiny Bunny Free Lines Arrow Kris&stories: Week in Italy!

23. ledna 2014

Week in Italy!

Jak už název příspěvku napovídá, byla jsem týden na horách v Itálii. Přesně od 10. do 18. ledna včetně, v St,Caterina, a to na lyžáku s VŠ jelikož jsem na FTK (fakulta tělesné kultury). Takže si dokážete představit ty večery! Panorama bylo překrásné, všude hromady sněhu a když svítilo sluníčko, vločky kolem nás byly jako třpytky. Abyste si to dokázaly lépe představit, mám tu fotečku :)




Na lyžáku jsme nečekaně lyžovali, ale také byli na běžkách. Z obou disciplín jsme plnili zápočty a ještě v průběhu týdne psali test. Proto jsem si druhý den taky myslela, že je to nezvládnutelné, byla ve stresu a nakonec možná i z toho onemocněla. Nebo také se změnou nadmořské výšky a teploty. Kdo ví! Každopádně jak už jsem napsala, dovezla jsem si nemoc a teď ji léčím antibiotikami. BLÉÉ! 

Co se týče lyží a běžek, obojího jsem se bála, jelikož jsem ani na jednom nestála už od 7.třídy základní školy. Modlila jsem se ať to zvládnu. Naštěstí se tak i stalo. "díky bohu!" Zjistila jsem, že běžky nejsou taková hrůza (po prvním dni jsem je chtěla rozlámat na 1 000 000 malinkatých kousíčků!!) a že na lyžích ještě docela i umím jezdit.

Nenahraditelnou jízdu na manžestru (někdo tomu říká varhánky) a se sluníčkem kolem nás to nemohlo být už ani lepší. Jsem zkrátka nadšená :))

Ani nevím, co vše Vám tu zmínit a co by Vás zajímalo. Je toho tolik, že jsem ani nevěděla, jak s tímto postem začít. Takže to uděláme otázkami. Vy se ptáte, já odpovídám :). Když Vás bude zajímat něco navíc, stačí se jen zeptat do komentářů.


Mějte krásnou středu

2 komentáře:

  1. Itálii naprosto miluju, ale pouze v létě :D Takhle je to pro mne krásné jen na fotkách a obdivuju všechny, kteří rádi zimní sporty, já jen čekám na léto a na opalování se zmrzlinou :)))

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já léto miluji a je to moje nejoblíbenější období, ale zimními sporty a sporty celkově nepohrdnu, takže po téhle stránce jsem nadšená, že jsem tam byla :)

    OdpovědětVymazat