Tiny Bunny Free Lines Arrow Kris&stories: Next week I will be celebrating my birthdays!

7. února 2014

Next week I will be celebrating my birthdays!

( Předem se chci omluvit, že jsem nepřispěla dlouho na blogu. Měla jsem zkoušky, práci a tak nějak jsem do toho nestíhala přispět. Budu se snažit polepšit!)

4. února jsem měla narozeniny, ale jelikož jsem byla v Olomouci kvůli zkouškám, byla jsem sednout do podniku s kamarády na sklenku vína či piva a pořádně to oslavím až nastávající týden. Minulý týden jsem si ještě myslela, že žádné oslavy nebudou, proto jsem z toho nebyla moc nadšená a mrzelo mě to. Přece jenom je to 20! A tak mi můj přítel udělal neskutečnou radost, když mi víkend před narozeninami, před odchodem na party, nachystal překvapení. Taková romantika <3




Pak už jsem si večer užila s lepší náladou a celkově jsem mé narozeniny nevzdala. První co jsem udělala bylo uspořádání MY PARTY pro mé spolužáky a nejlepší přátelé v Olomouci, se kterými studuji a se kterými si vždy užiji skvělé chvíle! Za druhé jsem uspořádala i jednu tady ve Zlíně v našem velice oblíbeném baru, pro mé oblíbené lidi. Také jsem se domluvila s mamčou na oslavě doma, takže toho na příští týden mám v plánu celkem hodně. Na třikrát se mi narozeniny ještě oslavit nepodařilo! :D

Každopádně jsem předčasně od maminky dostala nádherný prstýnek, který už nesundám nikdy z ruky! Jsem z toho hrozně nadšená! (..na fotce vůbec nevypadá tak krásně jak ve skutečnosti!..)A také velkou zásobu proteinových tyčinek od Tininého (sestře) přítele - trenéra :) Velice dobré dárečky!





Takže určitě ze všech oslav a party budou fotky na které se můžete těšit :) 
A jak jste prožili nebo plánujete prožít dvacetiny vy? :)


Přeji krásný večer <3

2 komentáře:

  1. Je vidět, že máš kolem sebe lidi, kteří tě moc milují - prstýnek je nádherný a přítelovo překvapení jak vystřižené z romantického filmu. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ano, za to jsem moc vděčná - za rodinu, přítele a kamarády s kterými to teprv oslavovat budu :) Jsem fakt nadšená !

      Vymazat