Tiny Bunny Free Lines Arrow Kris&stories: Cosmetics wishlist!

24. února 2014

Cosmetics wishlist!

Teď zhruba ke konci února bych Vám ráda ukázala, co bych chtěla během letního semestru koupit, získat, vyhrát, "ukrást" (to samozřejmě ne!! HIHI). Je to trošku snové, ale většinu si určitě vyplním, nebo se o to pokusím. Samozřejmě že postupně, protože moje finance nefungují na principu oslíka "oslíku otřes se!"(bohužel!), ale mám omezené možnosti v měsíci jako skoro každý student. S výjimkami. 




 Nové řady od essence se mi velice líbí a mám pár vyvolených, které bych chtěla mít! Jsou to například tyhle paletky očních stínu z řady New in town. Nevím jestli chci obě, nemůžu se rozhodnout, protože v kolekci Love letters je ještě tahle níže, která vypadá také skvěle. Teď si ale nejsem jistá, jestli tahle kolekce 
už nezmizela.




Co se týče značky essence, tak s ní zdaleka nekončím, protože mě úplně dostal jejich nový výmysl a to, lak-gel nails. Je to lampa a vše co je potřeba k téhle sadě. To prostě musím mít. Nehty si hrozně ráda upravuji a už několik let přemýšlím o tom, že bych je dělala i kamarádkám. Navíc je to takový méňě škodlivý způsob, který ale vydrží více, než obyčejný lak.




Co se týče krémů na ruce, ještě se mi nepodařilo vychytat limitovanou edici ZASE od essence. Jen takové ty normální krémy. Třeba se mi poštěstí a nějakou jako tuhle náhodou potkám v drogérii! Nevadilo by mi to :D










Když už jsme u těch krémů, taky jsem slyšela velice dobré ohlasy na tenhle tělový konopný krém. Je známý svou příjemnou působností na různé ekzémy a podobně, a na takové různé potvory na pokožce jsem náchylná přes tohle ledové počasí. (Ikdyž teď některé dny je opravdu jaro! :)...) Takže bych určitě ráda přivítala s otevřenou náručí! Navíc má myslím velice pěknou cenu, takže na co čekat?








Pokožka obličeje, tváře, jsou také velice důležité a nesmíme na ně zapomínat. Mně v poslední době moc chybí nějaký jemný, příjemný, voňavý a skvělá peeling na tvář, který by mi nezpůsoboval fleky na pusince a nedráždil. Slyšela jsem tady o jednom od značky Siberica. Neříkám, že potřebuji nutně tenhle, ale nějaký fajn si pořídit určitě chci!








A hlavně nezapomenout na vlásky. V blízké době mi dojde šampón i kondicionér co používám a v drogériích mě už hodně dlouhou dobu přitahuje šampón i kondicionér Timotei. Má pěkný obal a velmi pěkně voní všechny! Určitě mi nějaký přistane v košíku :)






A na posledním místě mám jen takovou pro mě zajímavost. Myslím, že má pokožka to vyloženě nepotřebuje, jen mi nedá zvědavost! Jestli narazím na nějaké fajn kapsličky za fajn cenu, možná je i vyzkouším. Jsem totiž hrooozně zvědavá :)



A co vy? Máte vytipované nějaké kosmetické věcičky?
Přeji krásný den! 

3 komentáře:

  1. a nevíš, kolik ta lampa od essence stojí? na nehty by se mi taky hodila! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty teď jsem byla v Rossmanu a zjistila, že dělají 2 velikosti :) Ta větší stojí 700,- myslím a ta menší 450,- nebo 550,- :) Na lampu celkem slušná cena ;)

      Vymazat
    2. to je :) a díky moc! :)

      Vymazat